-

hela min kropp bubblar!
"mer än allt"              <3

-

Chacha!

Nu har jag bekantat mig lite med min dator, han är sneell! Mamma & jag har nördat facebook, skrivit massa knas på google översättare & översatt till knäppa språk & skrattat så vi nästan kissa på oss, sen har vi tittat på youtubeklipp som är awesome! Sen har vi tjockat oss, det är nice & coolt :) Men nu tvinga hon mig gå & sova, "uppdax tidigt" åhh snapppp hon försöker ta kool på mig o.o



hellu there

Tjenare Tjenare!

Åkte upp till Linköping idag för & hämta datorn då, och nu är babe med mig hem, wii! Det är nice som fan måste jag säga, lagom när min andra dator gav upp & allt! Efter det så drog jag hem till Line, har legt i soffan med Emi & glott film :) Sen fick jag även min tutte punkterad av henne när vi skulle springa in i hissen och Emi for rätt in i dörren sen bak på mig och * pang * Ajsing bajsing där! Jaa sen har vi väl dampat, Line duktiga tjejen har plugga som ett as & är skitduktig! Medans Emi höll ett tal om sitt gamla jobb, hemtjästen.. Måste säga att de där gubbkukarna hon snacka om var ytterst trevligt att lyssna på, fy valinge! :( Just nu sitter jag på tåget och skriver, eller.. Jag kommer inte sitta på tåget när jag lägger in det här, för har nämligen inte något internet, men ändå :) Trevligt och åka tåg likom, tuff tuff, snart framme i Kisa dax & packe ihop :)

ascool bild från tåget!

gooodermorgon!

Så dålig jag är, gick inte upp idag.. Sånt här gör att jag verkligen blir förbannad på mig själv..

Ska upp till Linköping snart, hämta min dator som äntligen efter allt strul är framme :) Ska bli nice alltså! Sen vet jag inte vad som händer, kanske träffa någon? Leeeek med mig! ;o haha!

Hahaha, första bilden jag någonsin la ut på min blogg, haha!

skriiiiiva! <3

kom på mig själv på bussen, jag har inte skrivit på länge.. jag tänkter så annorlunda när jag inte har skrivit, så nu jävlar ska ni få se på tex, läs de ni vill, läs allt, läs inget. bloggen är ändå för min skull!

Underbara helg!
Måste säga att helgen har bjudit på det mesta, en fullspäckad helg med andra ord! Började fredagen med att åka till Amanda :) Vi åkte runt lite överallt med Isabell, skjuttsa folk, var här & där &, yeah u get it! Efter det så vart det & se på tv & bara ta en lugn och mysig kväll :) Amanda somnade tillsist som en gris, och då gick vi & la oss! Sedan på lördagen åkte Amanda tidigt in till sporthallen, jag kom senare med hennes mamma.. Titta på när hon spelade bandy! :) Det var faktiskt riktigt roligt och se, och dom vann med, det är niiice! :) Sen vare bara hem, powernapp & tagga om! Sen vart det kortspel hos Isabell, cider, grogg & sådana trevligheter! Slutade med en fest på 14 pers i Isabells stuga, och ja må säga att den är jeeefligt liten, så det vart fullproppat golv med andra ord, riktigt trevligt :) Söndagen så har vi åkt runt, kaffekärringarna har druckit kaffe här & där! ;) Jaa, sen åkte jag hem :( suger & vara sjäälv alltså! Menmen! Kom med bussen halv tolv, gick då till Tina & umgicks med henne & Pontus, trevligt trevligt! Fick sedan ett sms "akuuthjälp behövs" så om någon timma ska jag upp för och fara ut till gården & hjälpa till! Känner mig inte alls pepp på det, men det är la bara och ställa upp :)

Prestationsångest!
Jag vet inte varför, men jag känner att prestationsångest är ett jävligt bra ord på mig nu! Jag vill så mycket, men samtidigt inte! Jag känner ibland jag vill till skolan, men ändå inte.. Jag vill finnas för alla runt om mig, men samtidigt.. Jag är bara en människa.. Vet inte, men, fan att man inte bara kunde dela på sig ibland!

Pinsamt!
Idag när jag hoppa av tåget i Linköping så kände jag mig ganska yr, bennen skakade som fan.. Så till & börja med gick jag fel, hallå.. Vem fan går fel i Linköping station? Så jag vart lite generad och tänkte vad fan jag höll på mig, så gick vidare och *poooooofffw* Lisa ramlar i trappen & PAANG efter min fina vurpa så slängs jag in i räcket så det smäller i hela Linköping, fina blickar där fick Lisa!

När du skrattar så tar du min luft, allt med dig är underbart!



ge min flöt!

hey!

Igår åkte jag  som jag skrev! Det blev att åka runt lite överallt, alltid trevligt :) Efter det så vart de hem & se lite tv, någon somnade som en lite gris ;) Nu ska ja snart in till Överum & titta på när proffset kör bandy ;) Allt är fint, allt är bra! Hoppas ni känner detsamma!

--

*mamma sitter & fyller i papper om mig*

*Har din dotter AD/HD, minnesförlust eller liknande*

mamma asgarvar
"jadu, va fan ska jag svara på den" ;o

-

Goodmorgon ! :)
Har legat och väntat på att mamma ska öppna min dörr så man får in lite värme så man kan kliva ur sängen, hej och ho så jävla kallt det är ;o Jag vet att jag suger på att blogga nu, mitt liv är stressigt ( på ett bra sätt ) Jag mår så jävla bra om dagarna & jag har börjat kunna somna om nätterna! Musik på högsta volym & datorn tätt intill mig, mobilen i handen sen somnar Lisa gott (a' Helgen ska tillbringas hos mongot Amanda, awesome! :) Finns på min telefon, de är bare och ringe eller smse! Puss på er!



-

Jag önskade att jag med ord kunde beskriva den sista månaden i mitt liv, jag önska jag kunde skriva ner varje liten känsla jag har i min kropp! jag tror aldrig jag kommer kunna göra det, för det jag känner, de kan jag inte förklaras, underbart räcker inte, otroligt räcker inte, vackert, inte det heller! Det här är något annat, något som gör att hela min kropp lättar i varje litet steg jag tar, något som får mig att känna mig mer levande för varje minut som jag får tillsammans med dig! När jag ser dig i ögonen, när du tar min hand, när jag känner din närhet då blir jag allt på en gång, lycklig, generad, varm, tom, full.. ja, jag blir alldeles till mig! När jag har dig i min famn så vill jag aldrig släppa, jag älskar verkligen att hålla dig hårt men ödmjukt intill mig, att känna dig, det är att känna liv!

hej&ho!

Jaha, då har man varit & gjort nytta! Har skruvat fast järnrör på stolpar i ladugården, det blir nice alltså! Gick in en sväng klockan 8 somnade som en griis! Vakna av att plastfar ringde och bara "öhm, skaru med hem eller"! Så då vart de åka hem, pizza & cider står på menyn, underbart med helg! ;) Nu ska jag dejta duschen, läsa teori, kanske plugga & packa :) Imorgon åker jag till Amanda, awesome! :*


Jag & Ellen ganska frächa på festivalen <3

stress, me like!

Äntligen hemma då!
Slänga i sig käk sen åka & bygga ladugård, nice! Skulle behöve plugga, men det har jag inte någon lust till, får bli att läsa körkortsteori inatt! Kanske man hinner skriva lite om 1500-talet med, wiiu! Men, cha cha!

heyy gamal fjortisbild, min bärbara är pajj, så blir fina bilder
från stationära ett tag, puss!






hejhejhallå!

Nej men tjennare tjennare!
Blev en lite tripp till babe igår, sov där :)
Gick upp tidigt & åkte in till Linköping!
Köpte frulle på pressbyrån, sen gick jag hem
till Line som låg & sov, så jag joinade henne!
Vakna av att mamma ringde och att Line var borta,
haha! Så nu äre soffhäng, lite godis kanske på det här!
CHILL!
Hello there, vafan gör jag för min?

hejhejhallå!

Nej men tjennare tjennare!
Blev en lite tripp till babe igår, sov där :)
Gick upp tidigt & åkte in till Linköping!
Köpte frulle på pressbyrån, sen gick jag hem
till Line som låg & sov, så jag joinade henne!
Vakna av att mamma ringde och att Line var borta,
haha! Så nu äre soffhäng, lite godis kanske på det här!
CHILL!
Hello there, vafan gör jag för min?

Hallo!

Hallihallo! min dag idag då...

Försov mig
Vart hämtat av Emma
Åt frukost på MAX
Drog till skolan
Drog till stan
Mötte Line
Handla godis
Sitter hos Line & spelar doota & lyssnar (8)

Snart ska jag kanske sätta mig på Västervikståget, hej på dig!

........

Jag söker inte eran uppmärksamhet,
jag söker någon som kan älska mig utan
att den blir tillsagd hur den ska älska mig!

Goodmorgon!

Heejsan, försov mig lite idag, jajemään duktig tjej! Menmen, nu är jag upp, och jag ska till skolan en sväng för & hämta uppgifter :) Sen efter det vet jag inte vad som händer, har lite ärenden som ska göras, niice! :) Hatar vänta på tååååget, lalala, hepåre!



.............

02:44
ångest

yea

01:44
känner mig duktig som ska gå och lägga mig nu stänga av datorn och försöka iaf, applåd

folkrace!

Just nu skulle jag bara vilja slänga mig
i min bil, ta på mig mina tävlingkläder &
bara känna känslan av allt adrenalin!
Lukten, ljudet allt får mig att bli galen!
När den röda lampan slocknar tänds mitt liv!

<3

Varje gång jag tänker på dig blir jag varm.
Tanken att mina läppar ska få röra dina gör mig generad,
generad inombords, jag kan inte sluta le, kan inte sluta tänka!
När jag är nära dig så lever jag så mycket mer, jag känner
saker på riktigt! Jag känner dig, jag hör dig, jag avgudar dig!

musik (8) <3

Lyssnar musik, snackar med folket!
Imorgon är dagen fullproppad med händelser!
Sköönt, så slipper man tänka.. Bare & köre!
Ska hämta min mac pro imorgon iaf, det är
ett måste liksom! Sen, så jaa hej & ho!

BILDBEVIS PÅ ATT JAG KAN KONSENTRERA MIG!


Heej!

Tänkte beskriva början på min dag!
*somnar äntligen framåt morgonen*
*riiiiiiiiiiiing*
"mmhh, hallå"
"Heej, det var Kerstin från lekskolan, bla bla bla"
" Well hello Kersting, du har ringt fucking fel!!!!!!! "
Jaja, sen hämta jag Emma & vi lekte lite, trevlig ju! :)
Efter det så åkte jag till Ellen och satte i hennes dreads!
Holy shit damp där ja, tycker ni ska titta på filmen vi fick
till, kan inte få in den på bloggen, men det är bara titte här!
http://www.youtube.com/watch?v=kn0BOH4_gOk

jahaja?

Klockan - 03:39
Underhållning - Äta knäcke, dricka oboy & lyssna på opera !
Positivt just nu - Att jag är lycklig, lite förälskad kanske ? ;$
Negativt - Att vissa bara fuckar ?

HAHA!

Försöker förstå vad babe menar med sina sms, alltså ? xD

Alltså tv3 reklamen är konstig, du vet där de först blir ett sen två sen tre. Alltså en tjej symbol tre sen kommer det en tjej till sen en trea.. ibland är det två tjejer och ibland en tjej och en kille. Du kanske inte vet vad jag menar men..

Öhh? HAHAHAHA <3

hejhej



<3

saknar dig, saknar dig så det gör ont!
du är underbar, varje liten sak du gör
får mig att öppna ögonen mer för dig!
början på något stort!

!

Give me some fucking moonshine!

stress!

Jaha, då har man hämtat kontraktet!
Jag måste plugga, men jag känner inte att
jag har tid för det, jag har inte tid & tänka!
Jag gör aldrig något jag inte känner för så,
det får bli ett senare problem! Nu ska jag laga
mat, det är viktigt! Och det finns ingen här hemma
så va fan? Bare te & fixa något! :) puss!
Glad chey vid frukosten!

Alltså?

Åh känner mig helt cp, försova sig är min grej!
Har även skickat knäppa sms i sömnen som man
bara, ehh okey? ;o haha! Orkar inte med mig själv
HAIL <(") hejhej, hemskt mycket hej!




i miss your love - Maria Mena!

Dagen blev inte som planerad om man säger så, ska upp till skolan och hämta kontrakt.. Vakna av ett inte så trevligt sms, så idag kommer en kompis ner från Örebro, annars ska jag personligen lifta upp dit! Kommer alltid finnas för dig, det vet du & du är alltid välkommen hem hit, när du vill & hur länge du vill! Vi ska lösa detta, det vet du!

ojsan!

om två timmar ringer klockan,
känns som det kommer bli bråk
mellan oss, som vanligt..!
Lyssnar på musik, hitta en gammal
knäckemacka i väskan, omnomn,
kan inte låta bli (a'

lycka!

I've been fallen to pieces, you make me whole again!
Τύχη είναι η ευτυχία μου

(8)


I love dance!

Fattar inte varför jag inte sover, men seriöst ska jag säga en sak? Lisa feel so fucking good! Vill bara inte lägga mig ner, vill inte missa något, vill njuuuta bara! Imorgon blire skola i alla fall, träffa Victor & Line, det är nice det! Sen så ska jag hämta papper till min dator som mamma ska skriva på så jag kan ta hem min bby :) Funderar på att lägga mig i stora fotöljen framför brasan & sova sen, min säng är kaos! KAOS AV ER! Maha, damp! Nej men, ao mat fåre bli nu! Och ni, älskar ni som är så söta & kommentrar massa snällis saker, puss på er! :D



Väntan på bussen!

Måste säga att jag skeet ner mig lite idag när jag satt & väntade på bussen! Trauma på hög nivå!
Satt lite snällt på bänken där i mörkret & lyssna på musik.. *lalala* Så kommer två tjejer, en större modell & en mindre.. *poff* så satte sig den större på bänken som var mycket instabill & jag flög all världens väg och sket ner mig av rädsla! Sen när jag väl landat, ja då ska den mindre personen liksom klämma sig in mellan oss.. Man bara "heyy, jag får knappt plats här själv, vill ni mysa så hitta någon annan än mig liksom, hallå ?" o.o
Mina känslor på bild!
Woohh, jag flög just till månen & tillbaka! Shuuut, o.o
Ohhkey, varför inte sätta dig i mitt knä istället? o.o

fan!

jag saknar faktiskt
allt du lärt mig, allt
du visat, faan för dig, fan!

-

Då kör vi igen, hade lite uppehåll nu i helgen, det är skönt & bara låta dator & telefon vara för en gångs skull, och det är mycket roligare och skriva nu efter uppehåll :) Helgen har iaf varit lugn & nykter! Har varit hos Amanda, jag var förkyld & Amanda var riktigt sjuk, så det har mest blivit film & sova, alltid skönt för en gångs skull! Skönt och slippa vara själv när man är sjuk, är ju kanske inte någon höjdare :) Nu är jag hemma, sitter i soffan med mor & plastfar, dom ser tv & måste ha "dålig humor dag" haha! Annars är det lugnt, dricker powerking & chillar liksom, funderar på att plugga & läsa lite körkortsteori, nice där! men, puss på länge, puss för fan allihoppa! :)

sjukhelg

Jag och Amanda sjukar oss bara..
Jag börjar bli bättre, Amanda har
fått halsfluss förmodligen, intecoolt!

men, pusshey

hail <(")

Nu har jag packat & städat :)
ska åka till babe, vi ska sjuka oss
tillsammans, great! Då slipper man
ligga hemme själv & tråka!
Ser fram emot bussresan, ska
sova som en gris, mihih!
Take care, finns så mobilen
i helgen ni vet :)



Ge mig denna awesome känslan, pooowerking is the shit!

Heeeeey!

Yeah, lyckades somna runt 5!
Mamma väckte mig 9, nu kommer
min bääbisvove & gör mig sällskap!
Kanske ska till babe ikväll, hoppas
på mirakelpiller så jag orkar!
Viiiillllllll åkaaaaaaa! <3

gay!

Klockan - 2:38
Underhållning - facebook & finis!
Sidor du andvänder nu på datorn - Blogg, Fb, QX & spotify!
Senaste konversation -
Någon "fin" Jag "du verkar sur" Någon "nej, jag gillar bara inte oseriösa människor" Jag "gillar inte över seriösa så heddå"!

Senaste du prata med - Evelina som sover som en gris!
Något kul nu - Att Evelina tar på mig i sömnen o.o mihih xD

Något tråkigt nu - Att Evelina överröstar musiken när hon snarkar xD
Vad ska du göra om en timma - Hoppas på att jag sover, för ska göra frukost till Evis imorgon innan hon drar till skolan o.o !
Vad ska du göra imorgon - Åka till babe, mihihi längtar ;*
Har du kul - Ja, kan man inte ha roligare ? :D
Fritt val - Okej, heddå!

<3

jag blir galen utan dig,
jag saknar allt med dig!
allt med dig är underbart,
älskar att jag har något att
se fram emot, du, åh fina du!

wiuu!

Evelina sover,
det är inte coolt!
Hon har massa kläder
på sig, MASSA! ;0
Jag har feber, snorar ner
allt som finns o.o
Jag är hög, feber & nässpray
något jag inte tål, gratis knark!
Nej men, skåål, eller hail <(")

HAHA SJUK OUTFIT!


Evelina!

Evelina är här & myser!
Vi har nu badat, det var skönt! :)
Massa skitsnack vart det med & skratt!
"får jag sitta ner i badkaret när jag duschar"?
HAHA, jaa damp...
Sen drog vi hem, där vart det revben &
baguetter, mums på det! Nu ska Evelina
plugga & jag ska väl vila lite :) Vänta
på att bby ska ringa sen sova!
Awesome dag, tumme upp!

Länkning!

Alltid lika kul när man får mera läsare! :) Fick just en länkning på en superfin blogg som ägs av Cecilia, skitgulligt gjort ! :) Ni borde titta in på hennes blogg tycker jag !
http://aufen.blogg.se
awesome!

chillevippen!

Jag är sjuk, det suger kuk :)
Ska packa mina saker & gå till syster,
Evelina kommer dit för vi ska BADA ! :D
Mihihi!

my mom is the greatest!

Vilken sköön dag alltså, den har spenderas med mamma! Herre så jag har skrattat, alltså shit hennes humor är ju guld! Dock fick jag stoppa mamma när hon ville hänga upp en melon i häcken till fåglarna.. HAHAHA! Vi har gjort massa nytta idag med, skillat :) Ikväll kommer Evelina, vi ska våldgästa systers badkar, sen blir det massa prat om allt! Awesome! Kyss & smek, väderlek!

gay

Dampdag som vanligt, mamma är hemma & vi är lika sjuka i huvudet som vanligt! Haha :) Ska snart ner till optikern och titta om jag är blind, hoppas på att man inte är det, Lisa i glasögon, yeah ät mig!


Prata just med Evelina i telefonen med, långvarit samtal om man säger så... Lisa "vad ska du göra ikväll?" Evelina "jag ska träna, har sovmorgon imorgon, så jag sover hos dig inatt, lånar din dusch när jag kommer med, slutar klockan 9, syns sen, hejdå" HAHA, okej, kvällen räddad :)

hejhej, hemskt mycket hej!



cåååwlt!

Jag vet inte vad det är
men jag vill inte sova!
Jag mår så jävla bra,
ja, det gör jag fan i mig!
Skulle inte sitta dator mera,
men har världens undebaraste
som skrivbordsundelägg ( name it ? )
Så, varje gång jag ska stänga ner
datorn & sova kommer bilden upp,
åh jag blir så varm & glad!
Mihihihi, knas! <3

sängen!

batteriet i datorn tar slut snart,
orkar inte pilla fram ström till den!
Så tar min andra dator & slänger på
en film på den! Sen är det la bara försöka
sova! Tidigt ska man upp imorgon, det är
ju jävligt nice.. Inte, men chillevippen!

vitlöksås!

Jag bara hänger liksom,
klockan springer, massa
med snabbt!
Helg snart, underbart, träffa
finast, awesome!







*ibland måste man våga fast man inte gör det*
" och om man inte vågar ändå "
*då gör man det i alla fall*

körskola!

Körskolan var kung!
Nu äter jag mig tjock!
Jag tänker massa på min
finaste, som jag saknar,
massa faktiskt & som jag tycker
om faktiskt! Så det så!
kvällens tjockbild, jag ser gay ut!

okeej?

Hitta en gamal bild på datorn, mys?
haha, såå liten ja är o.0

Slappt då!

Jag & mamma måste vara världens
slappaste människor, jag gick upp skit
sent, men hon gick fan upp senare!
Käka frukost klockan 2, haha!
Sköönt det! Nu blir det handla, mhm godis !
Tumme upp då!

godmorgon!

"Du tog väskan & drog,
jag tog skulden & befinner
mig alltid på samma ställe"
Heeej & ho nu är det morgon!
Ännnnnntligen! Duschat & nu
är det musiken & jag!
Frukost på det här, sen plugga kanske?
Körskolan klockan fem med, shit så jag
är duktig ibland, se jag kan om jag vill,
men det är inte ofta jag vill, haha!




you may call me tmr my friend!

Ibland vill jag bara skrika ut om allt i mitt förflutna, ibland vill jag bara stänga av min blogg & skriva om... det! Vill verkligen skriva om mig på den här bloggen, för i slutändan så är den här bloggen för mitt egna bästa! Jag mår bra av & skriva det får mig liksom att bli lättare & känna mig lite bättre. Men, det är inte mycket jag kan skriva ut här som jag skulle vilja göra, jag vet vad alla skulle tycka & tänka.. Jag orkar inte med det.. Jag funderar på att göra en sluten blogg, men skulle nog inte känna mig lika motiverad av att skiva då, det här är liksom lite som en drog! Ju mera läsare, ju mera motiverad blir jag! Just nu är klockan alldeles för mycket för att någon människa ska vara social, just nu är klockan för mycket för att den mänskliga arten ska ha ögonen öppna, men jag undrar egentligen varför? Jag sitter mitt i min säng nu, lampan är tänd, det känns inte bra och släcka den ikväll. Jag är inte mörkrädd, har aldrig varit.. Jag älskar mörkret, har känt mig trygg i det så länge jag kan minnas! Men, det känns som att sömnen tar över min kropp när jag släcker ner här hemma, och sömnen är verkligen inget som jag tycker om! Jag vet hur alla säger att det är så skönt och sova och att jag med borde tycka det.. Och ja, visst är det skönt & sova.. När det är människor omkring mig & mina tankar låter mig vara ifred.. Jag vet inte riktigt om jag är rädd för mig själv, men ibland tror jag det.. Jag är rädd för att själv skapa mig ett eget kaos! Jag vet jag kan må hur bra som helst, men om jag tappar kontrollen så äter något upp mig, något som jag inte kan komma undan ifrån.. Jag är rädd att gå av, inte bokstavligen talat, men på något sätt så känns det ofta som att jag faktiskt ska gå av.. Jag kommer på mig själv när jag har ångest & någon frågar hur jag känner mig.. Jag har ofta knäna under hakan & viska ”jag tror jag kommer gå av”.. Egentligen, så vet jag nog inte själv vad jag menar när jag säger det, men det är något i den meningen som verkligen får mig att tänka till, det är något i det som stämmer.. En dag, kanske jag går av helt enkelt..


........

03:25
inne igen,
kroppen vill inte sova,
huvudet vill inte sova.

långa nätter!

01:41
paniken tar över mig,
äter mig bit för bit!
dax & gå ut, innan taket rasar,
innan vägggggarna äter upp mig!

natten är kommen!

Då var det natt igen..
Jag har krypit i världens mysigaste
tröjja & sitter ihopkrypen på min
stol, dricker oboy & funderar lite
på livet.. Skrev på bussen när jag
åkte hem, måste säga jag älskar bussar!
Jag liksom satte mig på en plats, myste
ner mig & staplade alla mina vinterkläder
så det blev trångt & mysigt.. Men, jag
skrev i alla fall, utan att jag såg själv
vad jag skrev, bara skrev, skrev skrev.
Läste det förut, det är lite spännande,
jag tror hjärnan kokar mycket på bussen,
men jag vet själv att jag inte tappar kontrollen
när jag väl sitter på bussen, för de säger
huvudet till mig, det är en vana, bland
folk så tappar man oftast inte kontrollen..
Skulle vilja lägga ut texterna här, men jag
vet att dom skulle tolkas fel av alla männiksor
som faktiskt lägger sin tid på att läsa det jag skriver!
Så, det låter jag bli med!




HAHA, natten är räddad!

Fick just världens roligaste kommentar på
bloggen ( här alltså ) * smaart *
Aja, fick det av en gammal klasskompis,
som jag fan inte snackat med sen vi sluta
skolan, men jag minns hennes sjuka humor!
Och, uppenbarligen minns hon min ^^

"Hahaha lisa! måste bara säga en sak xD jag drömde om dig inatt, du och jag gick
på gatorna och dansade och sjöng bdgerbadger song du vet? haha, fifan vad jag
dog när jag kom på det sen!"

Haha, fy fan xD





gay, här vare test! klamy... nee skämta

1. Tre namn jag lyssnar till:
Lisa, mongo & cp !

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
mitt damp

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Att jag tjatar för mycket!

4. Detta är jag rädd för:

mista personer som står mig nära, såra folk!

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Närhet, pussar & roligt!

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
sjunga, vara tyst, sitta still

7. Detta tycker jag om att göra:
Vara med alla mongosar!

8. Detta vill jag göra just nu:
Sno grannens cykel & cykla till finast!

9. Bästa känslan:
Kär eller full ;)

10. Värsta känslan:
ångest

11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har:
humor, annars går det bara inte!

12. Är jag kär just nu?
njee, förälskad kanske?!

13. Jag vill gifta mig?
Jaa, det verkar nice ju!

14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
oj, typ kanske resa utomlands & göra något galet, ta körkort med!

15. Min käraste ägodel:
Det är du datorn ;* haha!

16. Något jag vill ha i present:
Systemkamera!

17. Detta har jag på mig just nu:
jeans, skjorta, mössa!

18. Favoritkläder:
Kallisonger & big t-shirt! ;*

19. Favoritdjur:
orm!

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Acustisk musik!

21. Favoritlåt just nu:
Anberlin - The Unwinding Cabel Car!

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Roligast - Engelska

Tråkigaste - Matte

23. Stjärntecken:
Lejon

24. En bok jag älskar:
Linas kvällsbok

25. En film jag älskar:
Big Daddy

: 1.5em; padding: 0px;">26. Tv-program jag gillar:
SOLSIDAN!

27. Favoritdoft:
Doften på t-shirten breve mig (a'

28. Detta äter jag gärna:
KEBBAB HALLÅ

29. Dricker helst:
O’boy

30. Favoritgodis:
Allt alltså!

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Hawaii

32. Färg på mina ögon:
Gröna!

33. Min längd:
inte en anning ;o kortare än 2 meter!

34. Jag tror på:
Ödet!

35. Jag spelar:
dum.. är smart egentligen! (a'

36. Person jag beundrar:
Morsan, hon e bäst!

37. Så här bor jag:
Handikappsanpassat enplanshus med platt tak i en håla :)

38. Antal döda krukväxter i hemmet?

Har inte växter på rummet, och för övrigt tror jag dom är rätt stabila :)

39. Det här tänder mig:
Ögon, leende, röst!

40. Det här gör mig avtänd:
tråkiga människor!

41. Favoritfärg:
Glada färger!

42. Favoritcitat:
fan va gay!

43. En hemlighet jag vet:
att Line Stolt tycker jag är bäst!

44. Bästa present jag fått:
underbart sällskap!

45. Senast köpta skiva:
oj, köper man skivor?

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Ögon, kroppen.

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
fejset!

48. Udda förmåga/egenskap:
öhh, kan inte andas när jag äter.. kanske hitler!

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
orm!

50. Vad lyssnar du på just nu?
I love dance!

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
Sov läge, åkte till stan, skolan med Line, körskolan, hem :)

52. Var är dina föräldrar födda?
Sverige :)

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
MSN till mac datorn :)

54. Vilken är din favoritrestaurang?
Kinan i Vimmerby!

55. När badade du i en pool senast?
öhh, bajslänge sen?

56. Har du varit med i någon skolpjäs?
klart!

57. Hur många barn vill du ha?
en eller bajsmånga!

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
jodling, det är liksom inte så coolt!

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Nej, alla andra röstar så varför ska jag rösta? :)

60. Vad har du för TV-kanaler?
Vänta så ska jag skriva upp alla..

61. Har du åkt moped någon gång?
Många gånger, yeah!

62. Har du busringt någon gång?

Bästa hobbyn när man var liten ju!

63. Har du fått felparkeringsböter?

Nejs!

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump?

Jag ska, det är nice!

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?

Estland, haha!

66. Har du en egen trädgård?
Haha, nej!

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Family guy!

68. Kan du alla orden i nationalsången?
*provsjunger* aoo!

69. Badkar eller duschkabin?
Bada bada!

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Öhhm, vet inte!

71. Favoritpizza?
KEBBAB!

72. Chips eller popcorn?
chippe!

73. Vilken färg på läppstift använder du?
snorgrönt!

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
oj, nej men läste frågan 100 ggr!

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Haha, nej XD

76. Apelsin- eller äppeljuice?
Apelsin!

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Morsan!

78. Favoritchoklad?
Marabou mjölkchoklad

79. När röstade du senast?
Aldrig röstat!

80. När åt du en hemodlad tomat sist?
HAHAH, blä!

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Många!

82. Är du bra på matlagning?
Nej, men kung på att äta!

83. Klarar du att tanka själv?
JA XD

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen (Typ TVshop) som går på reklamtevekanalen?
wepp!!

85. Pepsi eller Coca Cola?
Coca Cola

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Nej

87. Vad var det senaste du handlade?
Powerking!

88. Har du kräkts offentligt?.
Haha, jaa klassrummet XD

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Love!

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Jafan!

91. Har du ringt något betalnummer?
Jaa!

92. Kan man vara vän med sitt ex?
Klart!

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
mhh, kommer inte ihåg

94. Hade du mycket hår som liten bebis?
nej!

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
pip!

96. Vad har du i din väska?
dator!

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
äter tills ja somnar!

98. Vad har du att vara tacksam för?
alla jag älskar & tycker om!

99. Var hittade du den här listan?
Lines Blogg :)

 

100 . Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:

HAHA ENKÄT KILL ME!


holy cow!

alltså vad hände?
*plingplong*
*öppnar dörren*
en ung man står utanför dörren!
"FISKBILEN PÅ BESÖK!" skriker mannen!
*Lisa skiter ner sig*
"vad äter ni för fisk?"
öhhm, ehhh, alltsååå.
Mamma: öhh, fiskpinnar...
Mannen: Jaha, vi har ju rödspetta,
kommer en annan dag hejdå...
HAHAHAHA? Jaha, öhh ja men rolig kille..?
Mamma och jag vart lika chokade om man säger så..

segt

Mötet i skolan kunde faktiskt inte ha gått bättre! Fick uppgifter, tog med mig en macdator hem ( eftersom min dator inte kommit än ) & sen tog jag helg.. Så nu är man ledig, det är skönt som fan! Imorgon blir det att gå på kurs på körskolan, fy fan för & sitta där & glo, men ändå :) Nu har jag pluggat ( bäääst jag är ) och nu blir det bara och chilla, det är nice! :)
Jag & Line idag när vi skulle till skolan, ja båda ser lika pigga ut, haha!
Saknat dig pullan!



this is my happyland!

blööh skolhäng!

väckarklocka!

Som vanligt var jag duktig & ställde klockan!
Men, vet inte vad klockan var när jag slöt mina
ögon igår.. 04:30 är det sista jag minns av mig
icke så underbara vänn klockan.. Så, jag kom inte
upp.. Men, klockan ett satt jag på bussen, med en
massa powerking, så nu är jag uppe i varv! Sitter
hos Line, ska dra med henne till skolan, nice då!
Möte blir det, och jag hoppas att dom är på min
sida, annars..... *argminnn*




maria mena <3

tiden rinner ur mina händer
dessa jävla nätter, låt mig va!



The more you put me through!

Ju mer saker du får mig att gå igenom,
ju mer vill jag ha dig!
Säger du att du hatar mig, älskar jag dig mer!
Säger du du inte vill ha mig, vill jag ha dig mer!
Så, hatar du mig? Bra!
För du är så jävla vacker när du är arg!
Din ilska får mig att bara vilja slänga dig i
sängen & smeka dig som om jag inte kände dig!
För du älskar mig, och jag älskar dig mera!

Eminem <3




Yeah!

Jag var så duktig igår som gick & la mig tidigt & ställde klockan för att gå till skolan.. Men, att jag sedan gick upp ur sängen på natten, att ja inte alls gick till skolan, det bryr jag mig inte om.. För, det är tanken som räknas, och, ensama nätter borde inte få finnas.. Jag skyller inte på natten, men den är inte min vänn, inte alls faktiskt!

Åkte in till stan, träffa min saknade Line! Victor var med också, så det blev en tripp på stan (: Skor köpte jag, och någon hårsak, haha! Typ chilldag, är lite seg om man säger så.. Skola imorgon, hmm det ska jag fundera på.. Ska i alla fall ha möte i veckan, hoppas det går bra, annars tänker jag  skrika, jag vet inte på vem, men någon jävel finns det säkert :)

Älskade musik håller mig sällskap ikväll, & imorgon kommer Evelina hit, det blir kul :) antar det blir massa prat, länge sen vi sågs nu.. Det suger, faktiskt ganska mycket! Vi umgicks så jävla mycket, men att vi inte går i skola i samma stad påverkar verkligen våran vänskap, så sug kuk skoljävel, ja sug så jävla hårt du kan!

Och, jag vill dissa ekologiska smörgåsrån, förbannade jävla paketen är ju helt omöjliga att komma in i, nej fy fan så sur jag blir! hahaha!

Nu ska jag pilla tåludd, det är coolt och lite o-orginellt sådär :)


Bjuder på en fyllebild, & fråga fan inte vad jag håller på med..
men, plastpåse är ju..... coolt?





åh

ensamma nätter borde inte finnas, klockan springer ifrån mig, tankarna springer över mig.


-

OM DIG SJÄLV

namn: Lisa Britta Blomberg

FAVORIT (just nu)

film: Pocahontas
artist: Emiem
låt/låtar: Evil deeds
årstid: summer
mat/dryck: kött & sprit
djur: myror
färg: vitt
parfym: puma
tv-program: solsidan, kärlek på det!
ämne i skolan: inget ;o
sysselsättning: bygga barkbååtar... Neaa, folkrace! <3

KLÄDER

vad använder du just nu för jacka:
En svart jacka från NewYorker
vad använder du just nu för skor: mina flygskor för 2 miljoner
favoritfärg på kläder: vitt
favoritmaterial på kläder: lööv
vilka kläder skulle du vilja ha just nu: en 240 med weber 45er
favoritaffärer: NewYorker, Carlings, Stadium
för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden: olika som fuck as
favoritmärke: så dyrt som möjligt hallå ;o
antal jeans: 10 kanske?
vad har du för byxstorlek: de som passar?
vad har du för tröjstorlek: lagom

KOMPISAR:

när var du senast med någon kompis?
är inte med kompisar ;o
när sov du hos en kompis senast? öh, kommer inte ihåg
har du kysst någon kompis? Klart, bli min vänn?
har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? öhh, nee, eller va?
vem har du varit kompis med längst? Klara (:
skulle du säga till din kompis att du hatade han/hennes tröja? onödigt?
känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? Neej?
mindre än 2 meter :)
hur mycket väger du: don't know
vilken sko storlek har du: 39
är du nöjd med din kropp: Den duger la (:
skulle du kunna plastikoperera dig: plast är läskigt
sak du tycker är fulast med dig: neesan
vilken ögonfärg har du: gröön
har du lång överkropp: minst 20 meter, hänger som en spagetti över bennen
har du långa armar: öhh, inte vet jag
har du långa naglar: haha, nej det går ju inte
vad gillar du mest på din kropp?: stårtåån
piercingar: naveln
tatueringar: nej :)

DINA ÖNSKNINGAR:

du skulle egentligen vela heta: Lisa Britta är ju helt okey alltså.. HAHA
du skulle egentligen vela bo i:
din högsta önskan är: ojj, svåårt där!
du skulle vilja ha: sex fingrar :)
Kina

DITT RUM:

vilken färg är det i ditt rum: blååt
har du en tv i ditt rum: Nej, den åt upp min pocahontas så då kasta ja ut den!
har du en dator i ditt rum: Yeea
har du en säng i ditt rum: nej, överkurs alltså!
vilken färg är ditt påslakan: Svaaart med röda hjärtan, ganska gay
har du kläder på ditt golv: Ja, bästa garderoben :)
vad finns på dina väggar? tapeter o.0
har du något annat på ditt golv: godis :'D
vill du göra om något i ditt rum? Vill ha en karusell i det ;o

vad tänker du på just nu: finaste
saknar du någon just nu: men ja
gillar du någon: (a)
är du kär: hmm
är du singel?: aop
är någon kär i dig: ja typ alla ;s
älskar du någon: Jaaaa :'D
hatar du någon: Yees, dig!
pratar du med jehovas vittnen?: nej, dom är läskiga om något!
hur är du om du är hungrig: suris
hur är du om du är trött: surare
har du haft sex?: nej, äkligt
vad har du för läggning?: Bisexuell



ÖVRIGT:
vem fick du senast sms ifrån:
finast
vem ringde dig senast: Plastfar
vem gjorde dig senast glad: finast
vilken film kollade du sist på: case 39
är du snygg idag: morgonlooken, alltid snyggast i det!
vad skratta du sist åt: Nyssans
vad gör du på fritiden: leeker
grät du sist: Några dar sen
vad ser du om du kollar åt höger: En vedhög 0.o Haha
ett ord du säger ofta: jag orkar inte, gay, hitler, asså shit,
vad är du beroende av?: människor


JUST NU

födelsedatum: 3 aug
vilken årgång: 1993
stjärntecken: Lejon
glasögon/linser: Wepp
sjukdomar: allmänt störd?
husdjur: nej, dom är lääskiga
syskon: a lot of them
vem är din absolut bästa vän:
vänner?
har du bott utomlands?: nej, men det skulle ju vara nice

seg kväll!

Ser inte ut som att man får något vättigt gjort ikväll, har räddat min dator från kolapps! Imorgon blir det skola, ska bli nice & träffa allt folk, så håller vi tummarna för att man vaknar när klockan skriker på mig imorgon bitti :) Känner mig tjock, vet inte hur mycket godis & annat skit jag vräker i mig, så.. Det tar vi lite tårta på, skåål!

........

Hur skulle du förklara den gamla historien om "Blommor och bin" för dagens barn? Jo, förstår du. Ni möter varandra över Internet och är överens om att träffas på ett internetcafé. Om det finns en bra anslutning, så tar han sitt USB-minne och sätter in det i din USB-port. När överföringen är klar upptäcker du att du har glömt brandväggen. Nio månader senare får ni ett litet virus

<3


du vänder allt upp & ner, du gör mig galen!
finner inga ord som beskriver dom senaste dagarna!

underbar helg!

Oj, varken bloggat eller andvänt telefonen i helgen ;o Det är inte riktigt jag, har verkligen haft en underbar helg i alla fall :) Babe kom hit i fredags, då köpte vi en jävla massa godis & powerking! Till det blev det att se solsidan, säsong 1 :) Vi såg den hela natten & fy tusan så jävla bra de är alltså, shit! ;) Sen på lördagen så fyllde mamma, så då vart det middag med hela familjen, senare på kvällen så bastade vi & drack massa gott till det :) Helgen har varit så mysig, och en jävla massa prat om man säger så, helt kanon! <3



your smile makes me go crazy


-

känns inte som jag har lust
och skriva, mår så jävla bra!


hej segdag!

Känner att jag inte har något kul om att
skriva idag, har bara varit med mamma,
och hon har ju haft stans jävla damp så
jag har typ legat dubbelvikt & garvat!
Satte in pengar på banken med, då mamma
fick ryck på en gubbe.. Hon och jag stod i en
djup konversation, helt plötsligt kommer en gubbe
& ställer sig & glor om mamma bara "Ursäkta Lisa
men va fan vill han mig" & jag brister ut i ett skratt
så hela banken vänder sig om, haha! Lite cp..
Lalala, har inget & skriva om!
Sitter med en cider och njuter av helg alltså!
Fredag imorgon, och då kommer babe, alltså ih!
lycka! <3

Seegt!

Käka frukost just, klockan är två..
Känns som det inte blir så mycket gjort
idag alltså, haha! Men sådana dagar behöver
man ju också! :) Ska läsa lite uppgifter som
jag fick igår!

Vet ni? ;o JAG SKA FÅ EN MAC DATOR, wiii!
Lycka på det, love it! :)

( tänkte lägga upp bild, men datorn är inte min vänn! )



mooorning!

Godmorgon alla, så jävla skönt & sova ut utan allas jävla tjat, ensam hemma så ligger i sängen & lyssnar på musik. Idag blir det & inte göra ett skit typ, bara ta det lugnt & så :) Imorgon kanske finast kommer, & då kommeer jag bli så jävla lycklig! (: Puss på er!



gahh!

hundrafemtio punkter om hur jag känner & tänker!

Älskar oboy
Gavin Degraw
Underbara bloggare
Saknar min vackraste
Kan inte sluta tänka på idioten
Jag vill inte somna, för jag är rädd för vakna
Jag fattar inte hur du tänker
Jag vill ta tag i allt, men hur fan ska man hitta orken
Skolan kan ta sig i röven
Livet är för kort
Det gör ont att tänka på dig
Jag hatar dig
Jag älskar dig
Jag fattar inte hur du kunde
Jag kan inte släppa bilderna i huvudet
Det skulle vara gott med vitlök
Jag vill duscha, kan någon komma & bära mig dit
Jag ångra att jag åt
Jag är hungrig
Musik
Gör mig till miljonär
Köp mig ett busskort som funkar i Sverige
Ge mig en längehet
Jag har ont i magen
Jag är djupt besviken på dig
Du äklar mig
När musiken tystnar, tystnar jag
Ont i hälen
Snopp
Nej, inte snopp, haha!
Nu spårar det ut
Kattja Kaj och Bente Bent
Men, Olle är ju kvar i båten
GONATT!

bilden sitter som ett smäckh, skål & välkommna, this is happyland!!!!!!!!

godnatt!

Nu ska jag mysa ner
mig i sängen, lyssna
på musik & bara vara!



damp!

Fick just dampanfall, haha!
Nu är jag trött som ett as!
Sitter & får massa fina bilder av babe!


*du är den, men inte det!*

HAHAHAHAHAHA

 
Det satt 3 ensamstående mödrar
och fikade när de kom in på ämnet om vad deras söner skulle bli. Första mamman:
- Jag vill att min son blir en astronaut! Han ska bli den första som åker till mars! Och hela världen tittar på när han tar första ...steget på mars och blir historisk!
Andra mamman:
- Jag hoppas att min son tar magisterexamen i medicin och blir den som hittar botemedlet mot AIDS! Hela världen kommer att hylla honom och han blir ihågkommen som mannen som räddade mänskligheten från en av de värsta sjukdomarna genom tiderna!
Tredje mamman:
- Jag vill att min son ska bli en känd fotbollsspelare! Han ska spela i landslaget, och landslaget har tagit sig till ett VM-final inför en fullsatt arena med över 100 000 män som jublar!! Och det står 0-0 när det är 1 minut kvar av matchen då min son tar bollen på egen planhalva och dribblar förbi 1, 2, 3 (!!) spelare och börjar närma sig motståndarmålet! Han tar sig förbi 2 backar med bara målvakten kvar!! Alla i publiken är i EXTAS! Han dribblar förbi målvakten och står med öppet mål på 3 meter! Och SKJUTER! OCH MISSAR!!!! Och 100 000 tusen vilda manliga fotbollsfans vrålar: "DIN JÄKLA NOLLA, JAG SKA KNULLA DIN MAMMA!!! Och då ska jag springa ut på plan och ropa till alla i publiken:
"DET ÄR JAG! DET ÄR JAG SOM ÄR HANS MAMMA!

fail!


åhyeah!

Övertrött igår?
Nejdå, jag gick & la mig på soffan på kvällen..
Sen minns jag bara någon svag bild om att mamma
sa till mig & stänga av datorn, & att jag lämna något i
kylskåpet.. Sen vakna jag i sängen av att mamma sa
"vaaakna, ska du inte till skolan?" Oj, klockan var visst 11:45 då ;o
haha, lyckat!

Men, skola blev det allt! Prata med lärarna, sedan var jag med när Ln
fotade Simone med! Efter det så drog jag & Simone & käka pressbyrå,
sen hem till Kisa igen! Nu sitter jag & käkar vitlöksås & oboy, känns allmänt
normalt, men fuck så gott! Skriva lite sen sova, imorgon kanske jag ska till
en sötsak, ihhhh! Lalala ;*

bilden beskriver verkligen hur ja känner mig just nu!

godis är ju gott!

Saknar dig, förlåt att du får ta all skit när jag tappar kontrollen <3


upp&ner, like it?

Känns lite som allt är upp&ner nu!
Mycket i huvudet, mycket som man
inser med tiden, som man kanske inte
vill inse.. Jag borde inse nu, borde gjort
för år sen att.. Du, du är inte värld det här!
Även om jag tar åt mig, så vill jag inte, för jag
vet vad du är kapabel till. Jag vet att det inte finns
något band mellan oss, att det inte är som det var..
Det är så många år sedan så jag knappt minns det..
Allt suddas ut med tiden...
Desto mer du hör av dig, ju dåligare bild får jag från dig.
Det känns, men jag hoppas en dag jag blir lättad av
det, för jag vill inte, jag vill seriöst knappt ha med dig
och göra, även om jag får leva med det så är det kanske
det som är i huvudet mest på mig.. Det är du som är i mina
tankar när jag bryter ihop, det är du som finns i mitt huvud
när jag känner mig nere, även om jag inte vill det!
Jag valde inte det här, i slutändan så var det faktiskt du!

Sådär ja, det var skönt, haha!
Gjorde just en burk med vitlöksås
& en chipspåse & cola till det!
Nu känner jag mig mätt, fett & jaa!
Men, snart är det food, wiiu! HAHA!





saknar finaste!



Wiuu!

Dusch satt fint!
Städat & njuter av ett
glas oboy, omn omn!

Nu ska jag med och handla, efter
att mamma fråga mig snällt så
kan man ju bara inte säga nej!

Mamma: Ska du med & handla & så?
Lisa: Ae, orkar inte kom ju just ur duschen!
Mamma: Aa, fast nu är det så du måste med ändå, du har inge val..

Bossen! (;

Hemma igen!

Då var man hemma igen efter
en helt underbar hemma hos babe!
Vi har väl egentligen inte gjort något,
ätit, sovit, tv, chillat & en jävla massa prat!
Helt awesome!

Nu är Lisa trött, har väl sovit 6 timmar på två dagar nu,
& det är ju inte så jävla hippt! Somna på tåget, somna sittande
på en bänk inne på stationen
, och somna på bussen, haha!
Sköööööönt!

Nu blir det städa, duschen, sen tv med lite gott till det!
Skola imorgon kanske, vi börja ju igår, har ju inte kommit
dit än liksom.. haha!

Just det, måste säga jag älskar alla engelskmän som kommenterar
min blogg, även fast jag inte fattar vad ni menar, haha! Men lite
fattar jag allt, wiiu, smartis!



--

Försvann lite från bloggen igen ja!
Är någonstans i skogen, ganska awesome!
Blir skola imorgon, om jag hittar hem (y)
Yeeeeah!




(mp)

Shit så duktig jag var som faktiskt la mig klockan
ett igår.. Men ae, bby ringde så jag låg uppe till
klockan halv fem & snackade tokigt mycket!
Tills jag insåg att vi hade bestämt att jag ska
till henne, & att klockan skulle ringa om två
timmer, hejcon du! Så nu köör vi, moooottt,
virsan, utskogen, någonstan, öhhm, ao! 0.o

Bara chillar med tandborsten, duvet!

you got nothing to lose!


ärlig

Ärligt, är så jävla trött på de här!

Oj!

Hejsan hoppsan lillebror!
Där försvann jag i två dagar ja *smäll på fingrarna*
Jag åkte ju till Norrköping, myste med kusin & hade
skitkul! Vart massa godis & så! idag blev det stan
där det handlades massa fint, lovely!

Inatt kanske man gästas av två mongosar!
Haha, puss på det! (:

Dude!



IDIOT

Tror inte jag varit såhär arg på länge!
Det är slut, det är färdigt, aldrig mer!

Men, nu är det så att jag suger på blogga
för tillfället! Typ skriver bara tråk & så, förlåt!
Men alla fina läsare, lägg till mig på facebook,
accp alla :*

Facebook @Lisa Hakan Blomberg






Seegdag!

Orkar fan inte göra ett skit alltså..
haha, seeegt! Imorgon kommer
Rickard till Kisa, han ska åka skidor,
och jag ska titta på och skratta åt han :)
Hoppas en sötsak kommer till Kisa ikväll,
annars tar jag min bil & åker dig ;)



Åhhej!

Matilda kom hit igår, palla inte åka någonstans
orka inte vara själv.. Men kvällen vart inte som
planerad om man säger så, haha! Eftersom jag är
så jävla trött på julmust vart det cider till chipsen,
sen grogg på det, och hej o ho säger jag bara!
Matilda & jag fucka ut så vi drog ut & sprang runt
överallt, hade stans damp och ja! Sen drog vi hem,
Matilda somna med en gång, ja prata i telefonen
några timmar med en sötsak! Sen så väckte jag Matilda,
då var väl klockan typ 04:00 då lyssna vi musik & käkade rån,
hahahaha! Awesome!

*
de var droppen från din del, gah!*

Line<3

Men hallå där!

Vaknade just av att..
"åhh, Lisa jag har gjort egna fiskpinnar, lukta"
*sträcker fram händer som stinker fisk*
mhhh, härligt........ HAHA!

Så nu blir det fiskpinnar till frukost, fint alltså!
Sen efter det så ska jag ta med min busunge ner
till juldansen, haha! Ska äga sönder, hihi!



..

Skitont i huvudet efter att Line skulle ge mig en bamsekram innan hon gick till krogen! Bara, att Line kasta sig över mig & *paaaaaaang* fy fan så ooont! Haha! Men tror visst att vi fick oss ett gott skratt ;) Efter det så åkte jag buss flera jeffla mil, sen har jag gått halva natten.. Mitt huvud kokar!



........

totalt lost

damp!

Åh fick sånt jävla damp, så bara gick till stationen
och satte mig på en bussjävel & spela sönder musik!
Tillsist hamnade jag hos älskling, vi har pratat massa!
Nu ska hon bada, och jag ska hålla henne sällskap, puss!

Jahaaja!

Trodde jag skulle somna tidigt igår med
tanke på att jag gick upp tidigt, men icke!
Var uppe & smsa till klockan kvart i 6 på morgonen,
hej där smartis! Klockan 8 väckte syster mig, då var jag
rätt seg, så gick upp lite senare! Mamma kom då & hämta
mig så vi åkte & handlade, mys! Idag vet jag inte vad det
blir, funderar på åka till Linköping :)


mängd!

alla borde få känna sig speciella!
en i mängden är inget alls!

HAHA

Haha, toakort är så jävla bäst!



och...

fan, låt mig vara istället?
seriöst, sluta håll på?
varför ens lägga energi,
haha, alltså jag pallar inte!

hej o ho!

Jaha, nu sover alla!
Sitter & lyssnar på musik & har allmänt tråååk ;)
Ont i röven efter att jag promt skulle testa åka ner för trappen
med pulkan, och ja, det gick ju delvis! Haha! Ska ta en dusch nu,
sen så få vi la se om det blir någon sömn, skulle vara rätt så awesome!
Puss!

Kafffffffesugen!

Taco!

Hej spymätt!
Nu ska jag gå hem
för att sedan bege mig tillbaka
för och slagga hos sis! Fyllt datarummet med
madrasser & mys, fan så awesome!

Hääääämnd!

Är för snäll för hääämnas, men lägger in en sötis bild ist (;

Chill alltså!

Nu har man sett på Astrid Lindgrenfilmer
med ena skitungen, medans den andra sov, chiiiill!
Syrran är nu hemma, och det är hon som står för käk
ikväll, awesome! :) Slaggar här meed, niiice!



Hellå där nyvaken!

Mamma väckte mig skittidigt, syrran var tvungen & besiktiga bilen.. Så nu är man barnvakt åt två skitungar som helst gör tusen saker samtidigt, haha! :)

Imorgon så ska ja kanske träffa min barndomsvän igen, annars så blir det och dra på 18års fiiesta i Norrköping :) Blir nog treeeevlans! Nää, nu luktar det skiiiiit här! Blöjbyte dags ;) haha!

love!

Kärlek på denna underbara dag!
Har inte bloggar, har varit så nervös
så jag vet inte vad, hihi! Nämligen så
att jag har träffat en barndomskompis
för första gången på 8 år idag!
fan, tror inte det gått många dagar
utan jag tänkt på henne under dessa år!
Jag är lyckligast just nu!

---

kanske idag, efter 8 år.

03:01

såhär runt 3 tiden finns de inget
bättre än sängen & ett glas oboy ;*



Just keep on going!

HAHA, ohhshit!

L: Fick jag jobbet eller?
R: Ja, men du får betalt i snö..
L: Yeeah, nice!
R: Men på sommaren blir det körigt!
L: Nej, då kan jag ta sten, sten är coolt, man kan både heta, plocka och vara sten!
R: Jaa, tänk om jag skulle heta sten, Sten Sandberg, kallas grushög...
L: *tänker* HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Yeeah!

Fan vilken slappdag!
Sitter bara & pillar på datorn,
skriver med folk & chillar!
Måste göra någon ikväll alltså!

Lyckades helt själv göra en header
i paint, fail! HAHA!

puss!









mm!

Jag & Linus satt helt enkelt
uppe för länge igår, gick
& la mig på morgonen.
Dusch & sen hitta på
någon :)


Åhyeah!

Jag & Linus ligger & glor typ 3 filmer samtidigt,
varje gång det är reklam växlar vi film, haha!
Ganska kul, känns som man ser en rörig långfilm..
Fast, när det rör action ( som Linus älskar ) så fattar
jag ändå inget så, det blir nog kanon det här!
Inte alls trött, så får se hur det blir imorgon, lär inte
vilja gå upp när klockan ringer.. Ska på middag, men känns
som att det skiiter sig alltså! Jaa, men puss på er rå :*



det finns så många mornar
man borde stannat i säng,
så många nätter man
borde gått upp!

NYÅR!

Bjuder på mig själv, underbar kväll igår, tack alla som gjorde den! :*

Ellen & jag, lagom på lyset ;) <3

Anton, Ellen & jag.. Haha, allas miner ^^ <3

Yeeah!

Ludde, Ellen & jag, full igång & dansar!

Jag & Eskil! :)

Posearn!

Lisa, Ellen & Elin! Yeeahs!

Eskil & jaa, fullt ös medvetslös!



mobilbilder, kommer upp så mycket bättre snart!


Jag laga mat som en galning, proppfullt med folk i köket, men inte brydde jag mig! ;)

Jag & Ellen lagom på lyset ;)

Haha, Lissssa! :D

Eskil & jag! Han är bäst, lätt mig äta massa mat! (:


Nyår!

Alltså shit så underbar kväll det var igår! Hade verkligen supertrevligt! Började med middag hemma med familjen, supermys! Och efter det så åkte ja till Anton & Ellen, där var också Jimmy, Ida & Jens :) Vi käkade mat, dansa, spela musik, prata & hade skittrevligt! :) Efter det så vart det att dra till en annan fest, där var det massa folk, jag började laga mat bland alla & hade allmänt damp! Vart massa dans & prat, kanon! Tolvslaget var kanuun, fast lite suddigt, haha! Fortsatte festa, kom hem vid halv 4 :) måste säga att det var sjukt bra kväll! Hoppas ni hade lika trevligt! :) Bilder kommer senare, cýa!

tumme upp för nya året! (y)

RSS 2.0